亚搏体育官网下载网站Shenli机械
纽扣岩石钻头
亚搏体育官网下载网站Shenli提供所有空气拾取岩石钻头备件

mirësevininëmakineripneumatike hebei shenl亚搏体育官网下载网站i

Nëse jeni të interesuar për produktet tona, ju lutem mos ngurroni të na kontaktoni.Ne do të aranzhojmë personel profesional docking për ju.Përveç produkteve standarde të listuara në këtë faqe, ne mund të ofrojmë gjithashtu shërbime OEM dhe ODM.Përveç kësaj, ne gjithashtuju mirëpresim të bashkoheni me ne si një nga agjentët tanë globalë, ne kemi përvojë të gjerë në biznesin e tregtisë ndërkombëtare.Ne kemi një marrëdhënie të mirë bashkëpunimi me shumë kompani të famshme transporti dhe linja ajrore, mund të ofrojmë shërbime transporti të menduara dhe përgjegjëspërdoganat,taksat,sigurimet dhe Procendura tjera tjera t ngjashme。

 • 锻造YT27气动气动摇滚钻机制造商和供应商

  stërvitjapneumatike mekëmbëmeajërtërtërtërtëtimityt27 prodhimi ...

  Veçoritë e produktit: Veçoritë 1, Stërvitja e shkëmbit me këmbë ajrore YT27 ka veçoritë e funksionit të fortë të fryrjes dhe pastrimit të vrimës së armës dhe çift rrotullues të lartë të kthimit në tul 2, Përveç avantazheve të stërvitjes shkëmbore me këmbë ajrore YT27, ajogjithashtu miratonvalvulënekontrollittëfllanxhëspërtërtprodhuar gaz dhe the tjera

 • YN27C汽油钻机

  stërvitjaeshkëmbitmebenzinëyn27c

  SHPUNJA YN27C E SHKËMBIT ME DJEGJE TË BRENDSHME Stërvitja e shkëmbit me djegie të brendshme e tipit YN27C përdoret gjerësisht në miniera, ndërtim rrugësh, gurore, inxhinieri të mbrojtjes kombëtare, etj., me funksione të ndryshme të ndarjes, dërrmimit, shtypjes dhe copëtimit për miniera,sipërfaqesSërrugësme。。H

 • TPB60铺路断路器

  ndërprerësasfaltimi tpb60

  ndërprerësitpb-60空中挑选tpb-60 i zhvilluar nga nga grupi东日本航空(Toku)meteknologjinëe pjekur.1。tëgjithapjesëteMakinësJanëbërërërëprejçelikuTëlidhurdhekanëQëndrueshmëriTëriTëriMadhe.2。koka e pasme了e fiksuar mekatërunarbulona dhe mund dhe mund todurojëgjendjenjashtëzakonishtTëvështirë33。kapëseeshpejtëseeshpejtëe tipit rimbushje,elehttë

 • 小螺丝式空气压缩机亚博yabovip117

  Kompresor Ajri MeVidëtëvogël

  iMazhi i Produktit profili ifabrikësTianjinShenglida机械设备有限公司,有限公司。Eshtështështënjënjënjënjënjënjënjënjënjënjhuarninductioninëdinductinëninëieravee minierave e minierave e 15,浴缸Shpimi,Goditjeje,Shpuese,

 • 22kW柴油往复式开采活塞空气压缩机用于采矿亚博yabovip117

  ajri i Pistonittëinierëscorgeke 22kwnaftëcom ...

  iMazhi i Produktit profili ifabrikësTianjinshenglida机械设备有限公司Shpimi,Goditjeje,Shpuese

 • 小型移动便携式柴油驱动螺丝空气压缩机亚博yabovip117

  vidëevogëlportativemenaftëmemeajërc ...

  Parametrat teknikë Stili i vajosjes Dimensioni i lubrifikuar (L*W*H) 3400*1980*2210 mm Përbërësit bazë Ngjyra e pompës Lloji i ngjyrës së personalizuar Vidë Burimi i energjisë AC POWER Presioni i punës 5 bar Lloji i gazit Ajri i produktit Imazhi iFabrikësProfili IFabrikësTianjin Shenglida机械设备。一世

 • 摇滚钻工具34毫米球形形状按钮钻头7按钮钻头钻孔钻孔钻头钻头中国供应商

  Vegla Shpuese Guri 34mm ButonNeterformësferike bi ...

  Furnizuesi i shpimit të gurit Kina 亚搏体育官网下载网站SHENLI MACHINERY Kapja e butonit të minierës Kapja jonë e butonit konik përdori çelik Timken dhe karabit tungsteni YGO5 për të prodhuar copën tonë të butonit, të dyja janë markat më të famshme në botë.Përveç kësaj, ne prodhojmë stërvitjen tonëtëbutonitkon Meteknologjinëe shtypjessënxehtëe cila

 • 钻头钻头向下锤子向下孔位

  位按钮下的锤子位Poshte Bit vrima

  Bishti i dhëmbit të kolonës Gyp shpimi i gurit Gypa e dhëmbit të lules së kumbullës Karakteristikat e produktit: 1. Dhëmbi i kolonës ka efikasitet të lartë të minierave: duke përdorur teknologji ekskluzive të pronarit, dhëmbë butoni aliazh super të fortë, fortësi (HRA)≥92,5,Forcë≥2800N.2。jetëgjatësiae trupittëpantallonaveTëdëmbittëmbittështyllësb

 • S82/YT29S气腿气钻

  s82/yt29s shpueseshkëmbipneumatike mekëmbëajrore

  Stërvitja e gurit me këmbë ajrore me këmbë me ajër Furnizuesi kinez YT29S/S82 Stërvitja e shkëmbit me këmbë me ajër YT29S/S82 është një stërvitje shkëmbi me këmbë me ajër të rëndë me karakteristikat e efikasitetit të lartë dhe konsumit të ulët.Është veçanërisht i përshtatshëmpërpërdorimNënëndërtimine Hekurudhave,Autostradave,Hidrocentraleve etj

 • 亚搏体育官网下载网站Shenli-Forning YT29A煤矿隧道钻井

  StërvitjeShkëmbiMeKëmbëbbëajroresh亚搏体育官网下载网站enli-forYT29APërco ...

  Furnizuesi Kinez yt29astërvitjaeshkëmbitMeKëmbëbbBit 1.stërvitjaShkëmborePerianMboreOlasshtështështështështëllojmakineie shpimi shpimishkëmbimeKëmbiekëmbëmekëmbëajroreajrore mefikaSitetetetetete.2。PërdoretKryesishtpërShpërthimine vrimave dhe punimeve tjera tjera tjera t shpimitnëgurore,ndërtimine hekurudhave,ndërtimine ruajtjes s ujit ujit ujit ujit ujit dhe projektet embrojektet e mbrojtjess embrojtjtjtjesse e mbrojtjtjtjess embrojtjtjtjtjtjess embrojtjtjtjtjess

 • Y26气动手持岩钻

  Y26stërvitjapneumatike e mbajtur medorë

  stërvitjamedorëpëpërshpimine gurit furnizuesi kinez y26stërvitjamedorëdorëe tipit y26përdoretnëminiera,hekurudha,ujitje dhe gourore gurore gurore p gurore p p p p p p p;përdoretpërtëgërmuarnënorizo​​nt t that that that that that tidtëlagësht

认证

suksesi indërmarrjesështëipandashëmNganderi.shenli亚搏体育官网下载网站机械公司,有限公司。
Puna.kushtet亚搏体育官网下载网站
organizatat për sa i përket funksionimit të standardizuar dhe funksionimit të ndershëm, dhe është një pohim i plotë i aftësisë së 亚搏体育官网下载网站Shenli-t për performancën e kontratës, angazhimit të shërbimit dhe statusit të kredisë në treg.

 • CER(1)
 • 亚搏体育官网下载网站Shenli ISO
 • CE 亚搏体育官网下载网站Shenli
 • CE 亚搏体育官网下载网站Shenli 2
 • CER(2)
 • Tuomlogo
 • 帕特纳(2)
 • 帕特纳(3)
 • 帕特纳(1)
 • Tokulogo

合伙人Kooperativ

Makineri 亚搏体育官网下载网站Shenli plugimi i thellë i industrisë së makinerive pneumatike të minierave për shumë vite, jo vetëm funksionimin e markave të pavarura, ndërsa ofron shërbime OEM, partnerët janë TOKU të Japonisë, Epiroc, Furukawa, Atlas Copco dhe markave të tjera për shërbimet OEM, porgjithashtu ka tide drejta thid pronid pronid pronid telektuale epiroc。